131 Specialbutik (130/365)


Temat specialbutik fick mig först att tänka på pittoreska delikatessaffärer eller utdöende hantverkare. Min tolkning blir dock lite vidare. De här små fuchsiasticklingarn är inköpta från en specialbutik, nämligen Bohusfuchsians nätbutik. Kan man tänka sig ett mer specialiserat sortiment än att bara sälja fuchsior?

När mina förbetalda plantor äntligen kom med postpaket så visade det sig att alla sex sorterna som jag beställt hade tagit slut och jag fick andra sorter i stället. Men jag är lika glad för det och hoppas att de kommer att blomma rikligt i olika nyanser och storlekar till sommaren. Det finns inget bättre än fuchsior för att pryda en norrsida på huset dit solen sällen når. Tacksamma och vackra växter!

365challengelogo150


365 Foton 2009 - En utmaning som räcker hela året

365 Photos in 2009, Julie Mcleod

Visa alla mina 365-inlägg.







Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Ja, det blir spännande att få se vad det blir. Och det kvittar nog vilken sort det är för fuchior är ju alltid så otroligt fina och mysiga! :-) Fast fascinerande ändå att det finns så väldans många olika varianter av dem - man kan lätt förstå att det finns många som samlar på dem. :-) Dock inte jag, för jag är lite för slarvig med vattnandet för att lyckas fullt ut med såna...

2009-06-02 @ 09:04:42
URL: http://http://handerblandander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0