Röd dahlia


Nu är dahliornas högtid. Jag har några knölar som brukar överleva vintern (i källaren). Den här röda har vuxit starkt i kruka i år. De flesta knölar brukar jag dock stoppa ner i rabatten och låter dem sköta sig själva tills blommorna kommer. Då börjar mitt favoritjobb, att plocka bort överblommade förhus. Eftersom vi bor så skyddat och sällan drabbas av tidig nattfrost, brukar dahliorna hålla sig vackra med massor av blommor långt in i oktober.


Fler blomsterbilder i

 


Kommentarer
Postat av: Margareta Endahl

Åter en massa fina blombilder, HA DET SÅ GOTT

2011-08-10 @ 23:23:16
URL: http://endahlm.wordpress.com
Postat av: Anneli - A'la Foto

Jättefina blombilder!



Ang. din kommentar så ja, kanske...vem vet! ;O) Nävars..jag tror bara att man ibland måste byta fokus och just nu är jag otroligt trött på mina egna blombilder...jag inspireras inte längre av mina blombilder! Däremot gnistrar lite när det gäll landskap med ljuvliga himlar med massor av moln på! Det får mig att bli glad och inspirerad! Men jag kommer tillbaka till blombilder...det går i cykler! jag tror det gör så för alla! Eller?

2011-08-10 @ 23:37:14
URL: http://alafoto.se/blogg
Postat av: NatureFootstep

jag gillar faktiskt bilden tagen bakifrån bäst. :)

2011-08-11 @ 00:15:59
URL: http://nfbild2.blogspot.com/
Postat av: 4U2

Snyggt! Har några men i år har de hamnat bakom allt det jag inte kan sköta ... men röda som dina, det skulle jag vilja ha!

2011-08-11 @ 09:53:48
URL: http://4u2really.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0