I början av augusti

Höstfloxen börjar sprida sin underbara doft i trädgården. Nu börjar också dahlior, chrysantemum, dagliljor, astilbe rosenvial och solhattar att blomma. 
 
Kunde inte låta bli att ta med några still going strong långblommare i collaget också. Man måste bara älska gruspenséerna, blodnävan och den svagt doftande chokladblomman. 

Kommentarer
Postat av: Nett

Underbara blommor du bjuder på och det är riktigt härligt att få se slutklämmen av sommaren 2012.

2012-08-04 @ 17:35:07
URL: http://www.enkoppkaffe.se
Postat av: Karla

Hej! Chokladblomma är en av mina allra största favoriter! Har du din kvar över vintern? Jag blev så besviken när jag inte kunde rädda min,förra sommaren pga ohyran...sparade den avklippta tingen som var kvar ...men det var omöjligt att få liv i den. Har märkt att priserna har gått upp regällt på just chokladblomman iår...det kanske är inte bara jag som har fastnat för den mexikanska skönhetten...Hälsningar från den myggiga Småland,Karla.

Svar: Jag tar in mina chokladblommor på hösten samtidigt med dahliorna. Dahliaknölarna lägger jag i påsar, men chokladblomman fick vissna ner i sin kruka. Sen gör jag inget mer än ser till att de får lite extra fukt på senvintern. Det är nog mest tur att något överlever... Kan man ta frö av chokladblomman kanske? Om du vill prova frösådd så kan jag spara några fröställningar och skicka till dig. Maila din adress till charlotta(at)gotanet.com i så fall.
livetmedleran.blogg.se

Postat av: Suss

Vilket fint collage du gjort med fina blommor Kram Suss

2012-08-04 @ 19:28:55
URL: http://sussokai.blogspot.se/
Postat av: Anne-Lie

Så mycket fint du har som blommar.

2012-08-04 @ 20:02:33
URL: http://www.skaparrgladje.blogspot.com
Postat av: Susie på Stjärnarve

Underbart collage - och visst är penséerna beundransvärda! Dom växer i rent grus, utan vatten och utan näring...man kan ju fråga sig hur det går till!!

2012-08-05 @ 08:17:12
URL: http://stjarnarve.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0