Ängelns lek

är en underbar roman av Carlos Ruiz Zafón. Mystik och spänning och en härligt svulstig historia som man bara vill läsa vidare i. 

Språket är vackert och stämningen förtrollande. En bok för alla bokälskare. Vindens skugga, är en tidigare bok av författaren. Jag minns den som bra, pga att den var annorlunda och spännande men den var lite svår att komma in i. Ängelns lek däremot, fångar från första stund.


Kommentarer
Postat av: BrittMarie

Det låter spännande. Jag läste Vindens skugga för knske något år sedan, och tyckte den var bra och som du säger annorlunda. Kanske man skulle läsa Ängelns lek. Den jag läser nu orkar jag inte läsa mycket längre.

Söt kanin jag såg i tidigare inlägg. Den verkade dataintresserad ;)

Kram

2009-05-25 @ 21:50:51
URL: http://www.bengtssons.info/baloo.php
Postat av: Lotta Livets väv

Vilken tur att du skrev att uppföljaren av Vindens skugga var bättre. Jag hade hört så stora lovprisningar om Vindens skugga att jag blev lite besviken. Kanske var det jag som inte fattat storheten, tänkte jag...så det var skönt att höra att det är fler än jag som känner så. Då vågar jag mig på den nya! Fast min bokhög har växt! Har inte hunnit läsa på vääääldigt länge!

En granne till min dotter brukar pytsa över sina utlästa pocketböcker till mig och vice versa...och då växer bokhögen hos mig! Men snart stundar lästider....om jag inte blir mest upptagen av att mormor-a mig!

Spindelnätet var verkligen vackert! Man blir fascinerad av naturens konstverk och att spindeln kan skapa ett sådant fiffigt fångstnät!

Bedjande ögon från djur!!!!! Så svårt att motstå!

2009-05-26 @ 14:50:30
URL: http://livetsvav.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0