Torsdagsfoto - ovanför dig

Det gäller att se upp och kontrollera hur det ser ut ovanför dig när du stiger ut ur porten. Det kan hänga stora sjok med snö och is precis ovanför huvudet. Mitt råd är att ta en omväg och inte utsätta sig för risken att få en mindre lavin över sig.


Här hemma har inte snömängden varit så alarmerande att det är lavinfara, men håll med om att det är vackert när snön lägger sig i lager på taken.

Fler bilder på ting ovanför dig hos Birgittas Torsdagsfoto.

Kommentarer
Postat av: mimmi

Ja det gäller att se upp när man är ute nu ..dag som natt ..men nu är det väl snart borta ... om en månad får vi hoppas att man inte ser så mycket snö mer :)

Postat av: Margareta

Hej LOTTA,,

Ja du denna vinter, nu kommer vi nog att få nackspärr lite till mans tror jag,, för man måste kolla på tak och inte på trottoarena, för att inte riskera nåt hårt i huvudet, men det blir nog mycket koll upp och ner, för man måste ju se var man sätter fötterna också

HA DET,,,,,,,,, ME

2010-03-05 @ 10:33:18
URL: http://www.123minsida.se/mirrekatt
Postat av: anki

fin bild, ja det är lite risk med att gå in och ut genom portar och dörrar nu när det lider mot vår och lite värme.. :-)



ha en fin dag

2010-03-05 @ 10:51:49
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: AnnaKK

Go´morron!



Ännu en dag med sol väntas, så förhoppningsvis krymper det där snötäcket iallafall en aning. :-) Och det är onekligen trevligare att det sipprar ner i rinnande form genom takrännor och stuprör, än att det rasar ner i huvuet på nån som stänger en dörr eller så... Hjälm på, kanske!? <:-)



Trevlig helg!!! :-)

2010-03-06 @ 08:23:05
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: Maria G

Visst är det så att man får se upp för rasande snö nu i dessa dagar. Men det är som du säger väldigt fint med denna lagerpålagersnö som ligger på taken.

Fint men farligt!

Ha en fin helg!

2010-03-06 @ 15:10:55
URL: http://minaordminabilder.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0