Absolut inget för mig

Surkörsbär är absolut inget för mig. Möjligtvis skulle man - om man hade tid och ork - göra en sats vin, för jag är inte absolutist i alla fall.
Kommentarer
Postat av: Rantamor-På Näthinnan
Ja trampa körsbär....
jag kommer så gör vi gott vin....
eller....?
Postat av: Lena o Tommy
Jättesnygg bild!
Postat av: Monica o Jacob
Nej men dom är fina när dom hänger där röda och granna;-)
Postat av: Anni
Aha - är det klarbär? Jag har surkörsbär med starkt färgad saft (moreller), de är suveräna till saft och körsbärskaka!
Postat av: Kristallina
I Tyskland äter vi dem till vaniljpudding t.ex., väldigt gott med det surliga till sött. Eller så kan man lägga dem på en frukttorta. Inlagda bär kan jag äter direkt ut glaset. Jag saknar dem inlagda väldigt mycket i Sveriges butiker. Moreller är riktigt läckra och saftiga.
Postat av: SigridfraEnget
Snyggt fotat är det i alla fall!
Trackback